Om storage

Storage er en tillidssag.

Storage er en tillidssag. Vi leverer hurtig effektiv storage. Kunne en besparelse på omkring 20 % lyde interessant?

Vi er NetApp partner og arbejder med NetApp’s produkter. NetApp er en dedikeret storageleverandør. De laver ikke andet. Så der er stor fokus på at optimere performance og kvalitet. Udstyret kan leveres fra mindre systemer til store redundante systemer, der kan stå på flere sites.

Fælles for NetApp er at det er samme styresystem ONTAP der ligger bag. Så vokser man ud af en løsning – kan man opgradere controllere, men arbejde videre med samme konfigurationer. Det giver en stor besparelse på den tid der skal bruges til drift og vedligehold af systemerne. Og det er endda uden nedetid!!!

Deduplikering er en af de vigtige parametre, når man snakker om storage. Evnen til realtime at deduplikere data er en stærk funktionalitet. Kort fortalt bliver ens datablokke kun gemt én gang på disksystemet. Dermed fylder data mindre. Når der bruges mindre diskplads sparer man samtidig penge.

Dedup 

Sikkerhedskopier og gendan alle data på nogle minutter i stedet for timer

Integreret databeskyttelse. Mange løsninger til databeskyttelse er komplekse, dyre og kræver en mændge specielle teknologier som tager udgangspunkt i din eksisterende infrastruktur. NetApps løsninger for integreret databeskyttelse er robuste og effektive samtidig med at de kræver færre server-, netværks- og storageressroucer.

I operativsystemet ONTAP findes funktionaliteter og ydelser med integreret databeskyttelse til applikationer, operativsystemer og virtuelle miljøer. Dette gør det muligt at tilbyde høj tilgængelighed, backup, data compliance og katastrofebeskyttelse med afsæt i din eksisterende storage.

FlexClone er en teknologi der tager et billede af en kørende virtuel server og laver X kopier der f.eks. kan bruges til test af opdateringer, udrulning af virtuelle desktops, udviklingsplatforme mm.

 

Vi vil lave en forsigtig påstand om at vi kan spare op mod 20% plads i forhold til nuværende storageløsning!

Spar omkring 20%

NetApp partner

Realtime dudublikering

Integreret databeskyttelse

Flexclone teknologi